top of page

Planerade kursstarter

Här hittar du information om våra kommande kursstarter och anmäler dig längre ned på sidan, du hittar också mer information om varje kurs längst ned. 

Efter din anmälan återkommer vi inom kort med en bekräftelse med betalningsinformation. Observera att du ej är garanterad din plats förrän kursen är betald!

 

BETALNING

Vill du gå kurs hos oss måste du förutom kursavgiften bli medlem hos vår huvudklubb, Svenska Agilityklubben (SAgiK) á 150kr. 

 

 

ANMÄLAN ÄR BINDANDE!
Vid avbokning efter anmälan debiteras halva kursavgiften (vid uppvisande av sjukintyg återfås hela kursavgiften).

Vid inställd kurs återbetalas hela avgiften.

NYBÖRJARE STEG 1-

Dagar & datum: 

Tid: 

Plats:

Adress 

Instruktör: 

Antal deltagare: 6-8st

Pris: 1200kr

Övrigt: 

 

NYBÖRJARE STEG 2- 

Dagar & datum: 

Tid:

Plats: 
Instruktör: 

Antal deltagare: 6st

Pris: 1200kr 

Övrigt: 

FORTSÄTTNINGSKURS- ingen planerad kurs just nu 

Dagar & datum: 

Tid: 

Plats: 
Instruktör: 

Antal deltagare: 6st 

Pris: 1200kr 

Övrigt:

TEMAKURS: ingen planerad kurs just nu 

Om kursen: 
Förkunskaper: 
Dagar & datum: 

Tid: 

Plats: 
Instruktör:

Antal deltagare: 

Pris: 

Nybörjare steg 1

Om kursen:
Kursen är avsedd för dig som vill ta det första steget in i agilityns underbara värld! Vi går igenom grunderna som behövs för att kunna starta en ”agilitykarriär”.
Vi tränar på att få hunden att söka hinder självmant samt att bygga hundens självförtroende på hopp och tunnlar. Vi börjar inlärningen för slalom. Alla dessa moment är grundläggande och gör våra hundar både säkrare och mer samarbetsvilliga med oss som förare. Målet med denna kurs är att få trygga och fartfyllda hundar med gott självförtroende som tycker att det är kul att jobba vidare med agility!
Kursen innehåller både praktik och teori.

Förkunskaper:
Hunden måste ha fyllt 1 år. Det är en fördel om du kan jobba med din hund lös.

Nybörjare steg 2

Om kursen:
Kursen riktar sig till dig som redan gått nybörjarkurs steg 1 eller motsvarande kurs. Din hund har tränat på alla hinder utom balanshindren, som vi går igenom på denna kurs. Vi jobbar vidare med hindersäkerhet, självständighet och handling. Vi jobbar vidare med att utveckla både dina och hundens agilitykunskaper med målsättningen att vid kursens slut kunna genomföra kombinationer av hinder på ett snabbt och säkert sätt. 
Kursen innehåller både praktik och teori.

Förkunskaper:
Hunden måste ha fyllt 1 år. Det är en fördel om du kan jobba med din hund lös. Du bör ha gått Nybörjare steg 1 eller motsvarande kurs.

Fortsättningskurs

Om kursen:
Kursen för alla som vill träna korta banor och kombinationer! Hundarna kan nu utföra alla agilityns hinder och vi börjar sätta ihop dessa till längre kombinationer och små banor. Vi lägger stort fokus på att lära oss olika handlingstekniker

Förkunskaper:
Hunden måste ha fyllt 1 år. Det är en fördel om du kan jobba med din hund lös. Du bör ha gått Nybörjare steg 1 & 2 eller motsvarande kurser.

Temakurs

Om kursen:
Vi håller olika temakurser med fokus på t.ex:
  • Hoppteknik
  • Distanshandling 
  • Kontaktfältshinder 
För dig som vill finslipa och momentträna!
bottom of page